with my blog :) Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, December 7, 2011

kau tipu aku ,

oke tengok nei ?
haritu mase dapat result kau kecoh-2 dpt kt si ,kau tahu aku hepy sangat , aku taksabar nak jumpe kau 3jan nei ,tapi nei tibe-2 kau kate macam nei ,kau nak p smbung kat bandar melaka kan ? k fine kau pegi la.pegi,semoga kau bahagia
    • Atiyah Adilah Aziz yea2x...jom g bandar melaka~~~
      10 hours ago · · 1
    • Nurul Natira adee pe je kt sne
      10 hours ago ·
    • Atiyah Adilah Aziz nad,ak sambong sane aw
      10 hours ago ·
    • Nurul Natira ASAL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      10 hours ago ·

oke , bila Atiyah Adilah Aziz cakap dea tkjadi sambung SI and myb ke bndar melaka, aku terus tade mood , k fine tingggal je aku .aku kan tade makna ! bye
· · · 10 hours ago near Tambun

bangun dari mimpi ,

hmm , 1 dec cukup 2 months aku tunggu kau , for now cukuplah tu , aku kene teruskan hidup ,takesahlah berapa lame aku tunggu kau , berapa banyak mesej aku kau akan terus begini kan ,
aku harap kau bahagia ,


a lot love from me...

Monday, December 5, 2011

result


alhamdulillah result keluar jugak haritu , memang payahlah nak check sampai aku fed up terus pegi kerja je , last2 minta tolong sunny check kan ..weyh kau dapat 3A1C ^^_,alhamdulillah bb result aku 3 A , hehee syok wey ..bangge kejup ..

aku puas hati ape yang aku belajar selame 5bulan nei :)

Thursday, December 1, 2011

kawankawan yng suke mengusik :]


video
okay ,entry nei is about nad and my b .. haha,btw benda nei dah lame mase nei kami baru berkenalan .mase nei baru balek dari class ptg :]

Wednesday, November 30, 2011

(:




dear blog :] sebenarnye tibetibe nad rindu dekat budakbudak nei ,haissshh ! actlly nei anak makcik cafe dekat kolej nad ,budakbudak nei rapat dengan kecik ,rajen jugak kecik kene belnja ice cream kat budakbudak nei ,tapi yang best nye bila dea jumpe nad je msti dea ckp "akak2 ,tadi abang yang kecik kecik tu cari akak ..and dekat kecik plak " abang ? td kakak tu cari abg ..hehee nakalnakal tapi best layan dorang ..comel ^^ , btw hope t kite jumpe balek ya (: